EN
  • EN EN
  • DE DE
  • TR TR
  • FR FR
  • ES ES
  • PL PL

Forum - Website - cant use

user

cant use

14
by martinjasper
Created On 6/7/2021 10:16:20 AM
#11
user
Void_Viper666
Free
2 posts
Every time I got on plitch it keeps on saying " Loading... " but I never see it working or letting me use it.
0
0
1
#12
user
pooorny
Team Member
356 posts
Void_Viper666
11/21/2021 9:45:48 PM
user

Every time I got on plitch it keeps on saying " Loading... " but I never see it working or letting me use it.

Please try a clean re-install using our PLITCH Utilities Tool. Here’s how to do that:
Please run the PLITCH Utilities Tool that comes with the PLITCH Client and is located in the PLITCH Installation folder.
Click on 'Cleanup Registry and Files' and wait for the tool to finish.
Once it is done, you can do a clean installation of PLITCH but do not start it.
Now click on Repair VC Runtime in PLITCH Utilities and on 'repair' in the next popup.
Now restart PLITCH, if it still does not work reinstall VC Runtime via the 'Repair VC Runtime' Feature in our tool. 
0
0
1
#13
user
Void_Viper666
Free
2 posts
pooorny
11/22/2021 4:05:33 PM
user

Please try a clean re-install using our PLITCH Utilities Tool. Here’s how to do that:
Please run the PLITCH Utilities Tool that comes with the PLITCH Client and is located in the PLITCH Installation folder.
Click on 'Cleanup Registry and Files' and wait for the tool to finish.
Once it is done, you can do a clean installation of PLITCH but do not start it.
Now click on Repair VC Runtime in PLITCH Utilities and on 'repair' in the next popup.
Now restart PLITCH, if it still does not work reinstall VC Runtime via the 'Repair VC Runtime' Feature in our tool. 

Thank you. It worked.
0
0
0
#14
user
pooorny
Team Member
356 posts
Yay, happy gaming! 😄
0
0
0
Your Comment
user
😀
You have to be signed in and registered to post a comment!
This website uses cookies to make your visit as userfriendly as possible. For further information please visit our privacy policy statements.