EN
  • EN EN
  • DE DE
  • TR TR
  • FR FR
  • ES ES
  • PL PL
  • PT PT

Prepare button does not work - Empire - Total War

user

Prepare button does not work

18
by achilles22
Created On 4/8/2021 4:10:22 PM
#1
user
achilles22
Premium Member
27 posts
When i pressed the start button i waited for the start screen i started a new game then i preesed the prepare button but it didnt work!
0
0
1
#2
user
IronJulia
Team Member
26834 posts
achilles22
4/8/2021 4:10:23 PM
user

When i pressed the start button i waited for the start screen i started a new game then i preesed the prepare button but it didnt work!

Is the prepare greyed out?
Have you tried changing the hotkey or activating the cheat manually in the trainer?
Do you have a legit copy of the game via steam?
1
0
1
#3
user
achilles22
Premium Member
27 posts
Yes the prepare is greyed out
but i have not tried a nother hotkey i am gona test that now
0
0
0
#4
user
achilles22
Premium Member
27 posts
It did work thanks for the tips!
0
1
1
#5
user
IronJulia
Team Member
26834 posts
Nice \o/
Happy Gaming!

btw if the prepare is greyed out again -> launch plitch and the steam with admin rights.
1
0
0
#6
user
dragodraco
Premium Member
14 posts
IronJulia
4/8/2021 4:31:11 PM
user

Is the prepare greyed out?
Have you tried changing the hotkey or activating the cheat manually in the trainer?
Do you have a legit copy of the game via steam?

I have legit copy.  Have not changed hotkeys.  Activating cheat manually ???? I don't see prepare.
0
0
0
#7
user
IronJulia
Team Member
26834 posts
Ehhh the first cheat you should activate is called "prepare"
0
0
0
#8
user
dragodraco
Premium Member
14 posts
okay, what is the square symbol? which key is it?

0
0
0
#9
user
IronJulia
Team Member
26834 posts
Square symbol? You mean the hexagon?
The hotkey for the prepare is alt + f1
0
0
0
#10
user
dragodraco
Premium Member
14 posts
achilles22
4/8/2021 6:56:37 PM
user

It did work thanks for the tips!

Sorry but this system is very inconsistent-  Follow instructions and nothing happens.  Prepare does not load, nor function since I used the Alt X as suggested.  Nothing works.

0
0
0
Your Comment
user
😀
You have to be signed in and registered to post a comment!
This website uses cookies to make your visit as userfriendly as possible. For further information please visit our privacy policy statements.