forum

user

Stuck on loading screen

7
by alphalpha
Created On 6/3/2021 7:22:40 PM
#1
user
alphalpha
Free
1 posts
It was working a few days ago. Suddenly just stuck on loading screen. I have already tried the cleanup tool and deleting the megadev folder. I even went the route of resetting my entire PC. It's still not working.
0
0
1
#2
user
captain4wes0me
Team Member
2733 posts
alphalpha
6/3/2021 7:22:41 PM
user

It was working a few days ago. Suddenly just stuck on loading screen. I have already tried the cleanup tool and deleting the megadev folder. I even went the route of resetting my entire PC. It's still not working.

PLITCH was closed, and you ran the tool as admin and got the prompt that everything was deleted?
After that you downloaded the newest setup from plitch.com and reinstalled as AdmiN? 
0
0
0
#3
user
captain4wes0me
Team Member
2733 posts
Have you tried re-installing the VC runtime from Microsoft: https://aka.ms/vs/16/release/vc_redist.x64.exe ?
0
0
0
#4
user
captain4wes0me
Team Member
2733 posts
Have you tried re-installing the VC runtime from Microsoft: https://aka.ms/vs/16/release/vc_redist.x64.exe ?
0
0
0
#5
user
fougy
Premium Member
4 posts
same issues did both steps can't get it to load. its been weeks thus far :(
0
0
0
#6
user
steveb6869
Free
2 posts
Should not someone from Plitch be giving answers here?
0
0
0
#7
user
IronJulia
Team Member
14232 posts
Download the plitch utilities tool and repair your trainer
You can find it in the faq in the "MY PLITCH IS STUCK IN THE LOADING SCREEN?!" section
https://www.plitch.com/en/FAQ
0
0
0
Your Comment
user
😀
You have to be signed in and registered to post a comment!
This website uses cookies to make your visit as userfriendly as possible. For further information please visit our privacy policy statements.